Pages

Monday, March 30, 2009

Jalan-jalan Cari Makan

Salam,

Kelmarin (ahad) mesej2 dgn paksu pagi tu. Then kul 11 lebih paksu call tnya busy ke x.Then org cm terdgr suara bising2 panggil "mila"...ermm..mcm ku kenal suara itu. Rupanya suara enon(my kezen).Paksu nak ajak kuar. Enon and along pun ade dlm keta paksu time tu. So apalagi, ckp OK.hehe. Then paksu ckp dlm 5 min smpai Um. hah!!!...la...cmne nak siap ni...cari tudg n baju yg xyah iron..siap2..paksu pun smpai..huhu...xsempat nak melawa...hehe.

bestnya dapat kuar coz tgh agak tension skit ye skrg..so terima pelawaan dgn hati yang guuumbira..

*Ingin ditegaskan kat sini, org mmg xsempat siap. Tudg pun amik tudg yg pkai time MAK hr tu coz xyah iron tdg tu. baju pun yg tak kena iron.huhu...

Mula2 g rumah lama paksu kat Ampang. Coz nak amik moto dia. Then enon drive keta paksu. bawa balik kat Denai Alam, Subang.Tunggu paksu bawa balik moto dia xsmpai2, rupa2nya lambat sebab moto pancit. Lama sikit barula paksu sampai.

Then after tu g makang2 kat Restoran Sri TTDI. mula2 makan nasi, tapi nmpak laksa ade lak..huhu...kenyang sbnrnya makan nasi..tapi teringin punya pasal order gal laksa, tapi share dengan enon. Memang sedap laksa dia...hehe.

Lepas tu pegi IKEA dkt Damansara, sebelah D Curve tu. Round2 tgok barang2 situ. lepas tu pegi shah alam, depan wet world, makan ais kacang. Memang best ABC dia. Puas hati la. Sambil makan ABC order sekali satay..hehe. lepas2 sembg2...paksu hantar balik..Kesimpulannya kuar dgn paksu memang perut akan full. Best oo....kita kuar lagi ek len kali paksu??!!..hehe



me and paksu

me, enon and along...dua2 ni kezen org yg sgt2 best ok..hehe



.... i love butterfly...hehe..



2 comments:

suehaz4429 said...

sedappnyerrr makan abc..huhu..
nak jgkkkkk...nak jgkkk!!!

Nur Sharmila said...

nak jugakk....hg gtau bucukkk hg..hehe...bawak p mkn kat shah alam..sedap ooo...kalau xtau jalan..bawak aku sekali aku tunjuk jln..hehe