Pages

Tuesday, March 10, 2009

Kisah Balik Kg

Orang n paksu bertolak balik dlaam pukul 930 dan smpai kat rumah tok dalam pukul 130 pagi.Paksu bawa keta mmg laju mlm tu. Esoknya ayah, mak n adik dtg amik orang bawak balik rumah. sampai kat rumah cam best gila tengok pokok mempelam dah berbiah...(macam xbalik setahun..haha).Tyhen ape lagi, mendera nome la suruh panjat pkok amik mempelam.





Then org tolong mak masak untuk lunch. Ayah lak goreng char koay teow, coz org suka gila mkn char koay teow. Rase terharu sgt2..huhu. Love u mum and dad!!!

Petang tue kami semua keluar tengok wayang kat Sunway Carnival. Tengok gambar Upin and Ipin. GANG : PENGEMBARAAN BERMULA.




mila, nome, aysraf


miji, asyraf, nome

gambar paling banyak kena kutuk ngn adik2..(kak, dlm toilet kat sunway tu pun nak tgkap hmabr ke??bajet la..)..haha



My family..

Lepas tengok wayang dah pukul 7. So kami keluar and ayah bawak pegi masjid Kubang Semang, solat mgrib kat situ.Lepas tu kami makan kat kedai nasi kandar sebelah masjid tu. Sedap gila nasi kandar dia. Seriusly. Yang paling best diarang ni memang pure melayu. Pic kat bawah ayah n mak sedang memilih lauk.




Hari Ahad tu ikut mak pegi Rumah Amal Kulim coz mak nak mintak tolong wat keja sikit.

Gambar ni sebenarnya telah dicuri tangkap tanpa disedari, tapi akhirnya dapat diketahui..hehe

Petang Ahad tu jaga Marsya, pakteh mintak suruh jaga jap anak dia. Marsya n isangat2 comel.Trust me..hehe.



Then hari isnin menjelma..kena balik KL. Kami balik rumah tok. Kat sana ramai ade. Makngah, makcik, fmly kakak, n family kakngah pun ade kat rumah tok.

Hmm..xsabar nak balik rumah lagi..


6 comments:

FunNaDGreat said...

uuuuu..
beshnye balik kampong..
wuwuwuw~

kerabu mangga pon sodap
ngeh3 ;p

aurora_asr said...

kisah saya xde ke????rasa nyer mcm ade?//.....xmuat nak masukkan ke??

LeEya_SizZniE said...

mila..ko tanye sape faris ek?? faris tu member baek aku mase kat matrix..skrg die bljr kt uitm shah alam..ambik pure chem..hehe

Nur Sharmila said...

ooo...cmtu...member baek..hehe

Nur Sharmila said...

yup cik funna....sedap kerabu mmga tu.sori tertdo..huhu


mr aurora...kisah awak ade, kalau xnmpk tu....lagi 3 jumaat..hehe..lawak je

aurora_asr said...

mane???buktikan.....:-(