Pages

Thursday, February 26, 2009

Bila Diri Dilanda Kebizian

Salam,

Semalam mak and ayah call...diarang tanya soalan cepu mas.."kak, bila nak balik"..huhu
Ya Allah, sedih and sebak rasa, dalam hati ni Tuhan je tau.Then org jawab dengan cover kesediah and dengan tenangnya.."ok, nanti mila bgtau lain bila nak balik, sebab ada keja skit"...Adik2 tanya..semua tnya bila nak balik. Last balik rumah time cuti midsem hari tu.hujung Januari.

Ok bukannya xnak balik..tersgt2 la nak balik..ok cuba liht je sebab2 xle balik.

* weekend minggu lepas : JMK (jawatankuasa mahasiswa kolej Harun Aminurrashid dari UPSI) datang nak wat diskusi dengan JTK kolej 8. Presiden xde sebab ade temuduga on dat day, so xkan org nak tggal cmtu je kan...ermmm.terpaksala..coz org kena jadi pengerusi time diskusi tu.


*weekend minggu ni :kena siapkan assignment + ade test hari rabu ni + kena hadir majlis penutupan projek alam sekitar+kena hadir projek 8thplorace Intervarsity yang disertai oleh uni terdekat and wat around KL (mencabar tahun nie..nantikan..hehe)..


So mmg xsempat nak balik n busy...

Bulan mac lagi la....

14 Mac : Malam Anugeerah Kinabalu fasa 1
19 mac : Malam Anugerah Kinabalu fasa 2
20,21,22 mac : Program Baktisiswa kat Ulu Langat..(org lak jadi sekretariat ni)

Actually Malam Anugerah Kinabalu is under my pemantauan, so xkan nak balik cmtu je, mesti kena tlg2 pengarah untuk selesaikan ape2 bnda kan. coz weekend akan datang ni akan ade rehearsal untuk malam anugearh tu, so mggu depan xleh balik jugak.

Then ade viva untuk lab fizik..yg nie kena study n sedia betul2.

So, bulan april je kot yang leh balik. Tapi dh sibuk nak prepare exam.

to my beloved mum and dad,
i'm very sorry...but i will always to call you eventhough can't back to my best home.
as a only daughter, i will always try to make u the happy parents in the whole universe!!!

InsyaAllah. bulan 4 nie ke, mila balik ek..tggu...


sayang mak, ayah, adik...and...( - - - - - - - - - - -)..hehe. saje bagi susupen..isila tempat kosong..haha.




saya sayang mak dan ayah saya..syg sgt2..


-Zolkiflee, Zarina, Nur Sharmila, Mohd Syarmizi, Mohd Syamer Aswad, Mohd Syamer Asyraf dan ----- ------ -

ok...study2...chaiyok..!!.aja aja fighting!!

2 comments:

aurora_asr said...

hi...busy nyer dia ni..bnyak betul aktiviti...ade pepe yg boley ditolong????

nmpaknyer mcm xley la nak kaco selalu budak ni.....ape pon chaiyok2..aja aja fighting

nak isi tempat kosong tu leh x?suspen jek...sape lagi sorang tu ekk????yang selalu dipaggil abang tu kan...hehe

Nur Sharmila said...

jawapan anda.....tidak betul...haha...biarla rahsia...