Pages

Friday, October 23, 2009

ada 4 sebab!!!

Salam,

okey skrg tgh siap2 nak balik rumah.balik mlm ni, ahad ni dtg balikla.dekat ke rumah yg balik kejap je tu??xdela dekat...rumah kat kedah kot, tapi yela if balik lama2 xstdy pulak.so balik kejap hilgkn rindu dulu, dtgla balik.

sebab ape yang nak balik nie???semuanya ade 4 sebab!!

1) sebab sgt rindu mak, ayah, adik2, and semuala
2) sebab 25hb nov ni bday tok saya.so semua sedara2 dah sepakat nak balik dinner kat rumah tok 24hb tu untuk sama2 smbut bday tok..tapi tok xtau..SURPRISE OK
3) sebab nak amik restu nak exam
4) sebab ntahla...sbb nak balikla..


pic bawah ni time berbuka puasa di istana iskandariyah,kuala kangsar perak.dgn geng2 UM.





...o0o0ooo balik kampung...(mila sila tumpu OK!!)

2 comments:

eyena said...

nak balik ugak.. adehh.. weh taknak g umah mak angkat ka.. hahaha

Nur Sharmila said...

umah mak kandung poun xsempat nak balik bermnja..hehe