Pages

Wednesday, September 9, 2009

090909

Salam,

090909???sebenarnya xperasan pun yg hari ni 090909 canti tul tarikh ni.Then tadi time class modern physics, time nak tulis date baru perasan. what are beauty date today.then thinking...what are the special incident happens today???errmmmm...nope.

then teringat time sekolah menengah dulu.Dulu, lawaks gilerr. Saya ade geng tau.mila,alia,un,shiba,peah,mira,najhiah,syimah,pue.9 org.siap ade nama group lagi.antara nama group kami is :-
1) amimujaip
2)geng 92K
then ape tah lagi..lupe la pulak.coz kami akan tukar2 sesdap rasa.haha.apsal leh lupa ni..huhu.

Ok2.sebenarnya nak cita...dulu kami dalam geng ni mesti akan wat sumthing incident yang best bila tarikh2 yg cantik.ok contohnya..1hb Jan (0101), 2hb Feb (0202).....9hb Sept (0909)..and so on.

Kami akan cube la wat sumthing peristiwa yang best utk tarikh2 yang camtu. lawak kan???hehe.

okla...nak study.mggu ni byk sgt keja yang bertimbun...


~see you again~

4 comments:

eyena said...

dah2 buat keje....hahahaha dah habis pon 9 hb 9 09..haha

Nur Sharmila said...

huahuahua...okla kakak aina(kakak yg secara xsenagjaanya disatukan dlm keluarga angkat time program, pastu baoe bulan je lebih umo)..ngade sgguh.hehe..k da~

mad said...

090909......tunggu 121212??rasanya umo da 25tahun time tu??boley jugak dijadikan satu tarikh yang teristimewa dalam hidup...belajar rajin2.....aja aja fighting....

mad said...

belajar rajin2.... siapkan assigment tu???...aja aja fighting chaiyoookk2!!!