Pages

Tuesday, July 7, 2009

Sem Baru Semangat Baru!


Salam,

Now sy dh berada di tahun akhir..untuk kos sains dengan pendidikan adalah 4 tahun.so ini bermakna dah tahun ke 4 a.k.a final year.dah lama la sy berada di UM ni.haha.semoga final year ni akan dapat lakukan yang terbaik dalam exam.then tahun depan jugak latihan mengajar.kalau dengar cerita senior2, ada yang gerun dan ada yang best.Cmna agaknya bila saya jadi cikgu nanti???nantikan...hehe.

Untuk sem baru ini..semoga kehidupan akan lebih ceria., lebih bersemangat, dan mendapat keputusan yang baik. chaiyok mila!! aja aja fighting...fighting!!..(",)

2 comments:

eyena said...

chayok2 mila..weh driver kolej ni nama apa tah yg bwk kita p mandi2 kat kwsan umah ibu angkat kita tu ajak kita p umah ibu mkn durian..haha nanti kalau nak p bgtau i eh..hee

Nur Sharmila said...

yes chaiyok "kakakku" yg tua bape bulan..haha.kita dihubungkan dalam keluarga angkat yg "gitu2"..hehe.ok je.klu ahad ni p..tapi kn cnfirm ngn ibu wether durian,rambutan,langsat,manggis ade ;agi x...haha.tapi xpe..nnti bncang len.